Ik wil groene stroom van het Zonnepark

Greenchoice koopt onze zonnestroom
Wij hebben een contract gesloten met het coöperatieve energiebedrijf Qurrent, dat inmiddels is overgegaan naar Greenchoice. Greenchoice zorgt nu voor de verkoop van de stroom die ons zonnepark opwekt. Zij betalen ons een goede prijs voor alle stroom die door De Groene Weuste wordt opgewekt. Het is een energiebedrijf dat 100% groene energie uit Nederland levert. 

Wierdens groene stroom kopen via Greenchoice
Iedereen kan groene stroom kopen van de Groene Weuste. U kunt hier uw verbruiksgegevens invullen en kiezen uit een contract voor 1 of 3 jaar. Meer hoeft u niet te doen; Greenchoice regelt verder alles. U betaalt het reguliere tarief van Greenchoice. Als nieuwe klant krijgt u een WindVanger van Greenchoice kado. Met WindVangers ontvang je ook nog eens 1.500 extra punten voor het spaarprogramma Samen Greenchoice. Met een WindVanger ontvang je elk jaar 125 kWh ter waarde van € 27,50 aan stroom wat wordt afgetrokken van de jaarnota. En het leuke is: hoe harder het waait, hoe meer stroom je ontvangt en hoe lager je energierekening. 

Extra voordelen voor inwoners Wierden
De stichting Duurzame Energie Wierden Enter wil het gebruik van duurzame energie bevorderen en inwoners mee laten profiteren van ons zonnepark. Daarom geven wij inwoners van de gemeente Wierden een overstapbonus!

Als u een contract afsluit bij Greenchoice voor groene stroom van De Groene Weuste ontvangt u van de stichting als welkomstpremie:

  • €   50 voor een contract van 1 jaar

  • € 175 voor een contract van 3 jaar

Als de bedrijfsresultaten van De Groene Weuste BV het toelaten willen wij t.z.t. extra korting gaan geven, zodat u als Wierdense stroomklant kunt profiteren van de opbrengsten van het zonnepark. Ook zal de korting hoger zijn naarmate u langer klant blijft (beloning van klantentrouw). Dus nu klant worden resulteert in een hogere korting op termijn. Over de hoogte en het systeem van deze kortingsregeling kunnen we nu nog geen uitspraken doen. 

En inwoners buiten Wierden dan?
Ook zij kunnen Wierdense groene stroom kopen. Zij kunnen echter niet profiteren van de hierboven genoemde voordelen die inwoners van de gemeente Wierden genieten. Wilt u Wierdense groene stroom kopen maar u woont niet in de gemeente Wierden dan kunt u zich aanmelden.

Waarom klant worden van Greenchoice?

Wellicht is Greenchoice niet het goedkoopst maar zeker ook niet de duurste energieleverancier. Als u zelf zonnepanelen heeft dan is Greenchoice extra interessant omdat u dan een hoge terugleververgoeding krijgt voor stroom die u méér opwekt dan u verbruikt. U krijgt hiervoor € 0,11 / kWh (voor maximaal 10.000 kWh/jaar. Levert u meer terug dan geldt het gewone leveringstarief voor de teruglevering). Wij hopen dat u vooral klant wil worden van Greenchoice omdat u bewust kiest voor duurzame energie en omdat u zich verbonden voelt met ons zonnepark.

Als inwoner van de gemeente Wierden gaat u toch ook voor Wierdense groene stroom? Meld u aan met de linkerknop hieronder. U komt dan via een bestelknop in een invulpagina voor uw postcode, huisnummer en gas- en stroomgebruik. Vervolgens krijgt u een jaarbedrag te zien wat u gaat betalen. Er gaat nog een eenmalige welkomstkorting vanaf die u van de Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter krijgt als overstapkorting.

U krijgt dan binnenkort een contract ter ondertekening van Qurrent. Uw contract gaat in als uw huidige contract afloopt.

Ik woon in de gemeente Wierden.

Ik wil groene stroom van De Groene Weuste.
Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Schermafdruk 2017-06-28 19.40.12

  Ik woon buiten de gemeente Wierden.

Ik wil groene stroom van De Groene Weuste.
Klik op onderstaande button voor meer informatie.Schermafdruk 2017-06-28 19.40.20